Samenwerking met TSV Theole

Wij zijn zeer verheugd om u te kunnen vertellen dat de Simon Tahamata Soccer Academy gaat samenwerken met voetbalvereniging TSV Theole uit Tiel. Simon is in zijn beginjaren als voetballer actief geweest voor Theole en heeft daarna via onder andere Ajax, Feyenoord en het Nederlands elftal naam gemaakt in de voetbalwereld.

Zoals jullie wel bekend heeft Simon in 2014 een stichting opgericht genaamd Simon Tahamata Soccer Academy. Hiermee organiseert hij met andere gediplomeerde trainers diverse voetbalactiviteiten en runt hij zijn eigen voetbalacademie in Amsterdam op het complex naast de Johan Cruyff Arena. Dit jaar gaan wij uitbreiden met een aantal Voetbalschool locaties door het hele land. Simon wilt graag zoveel mogelijk jeugd bereiken, maar kan dat niet in één keer op één locatie. Omdat Simon niet overal tegelijk kan zijn zullen de trainingen onder leiding staat van gediplomeerde jeugdtrainers met ervaring bij BVO’s en die de oefenstof van Simon tot in detail beheersen.

De eerste Voetbalschool locatie die wij zullen openen is bij TSV Theole en daarmee komt Simon Tahamata met zijn voetbalschool weer terug op het oude nest!

AANMELDEN VOOR DE VOETBALSCHOOL LOCATIE BIJ TSV THEOLE KAN HIER

2019-01-08T10:58:54+00:00