Aanmeldprocedure 2018-05-14T00:20:25+00:00

TALENTENDAGEN

Elk jaar organiseren wij een Molukse Talentendag in de kerstvakantie in januari. Het doel is om een onvergetelijke voetbaldag te organiseren voor alle Molukse jeugdvoetballers uit ons land, en tegelijkertijd een leuke dag te verzorgen voor alle families om elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. De talentendag is bestemd voor Molukse voetballers in de leeftijd van 5 tot en met 15 jaar en zal plaatsvinden in een sporthal in Amsterdam.

Voor meer info en aanmelden voor de STSA Talentendagen klik hier.

CAMPS & CLINICS

Onze camps & clinics zijn bestemd voor jeugdvoetballers van 5 tot en met 15 jaar. Tijdens deze activiteiten zal de focus liggen op het ontwikkelen van de basistechniek en creativiteit. Daarnaast meten we ook de snelheid, explosiviteit, wendbaarheid en coördinatie van elke speler. Na afloop van onze camps & clinics geven wij de deelnemers de mogelijkheid om hun beoordeling van Simon Tahamata terug te lezen in een rapport over bovenstaande aspecten. Door camps & clinics te organiseren geven we elke jeugdspeler in het hele land de mogelijkheid om te ervaren wat is om als talent bij AFC Ajax te trainen onder Simon Tahamata. Tijdens de STSA Camps & Clinics staat plezier en individuele ontwikkeling voorop!

Voor meer info en aanmelden voor de STSA Camps & Clinics en klik hier.

PROEFTRAININGEN

Waar de talentendagen en camps & clinics toegankelijk zijn voor iedereen, zijn de Academy trainingen alleen bestemd voor de grootste (Molukse) talenten van ons land. Voor potentiële nieuwe Academy spelers organiseren wij altijd eerst een proeftraining, dit kan een training zijn met alleen proefspelers of tijdens een reguliere Academy training. Naar aanleiding van deze proeftraining kan de proefspeler bekijken of hij het leuk vindt, en tegelijkertijd kunnen de trainers bepalen of hij het juiste niveau heeft om definitief aan te sluiten bij onze Academy.

De kosten van een losse proeftraining zijn € 35,-. Deelname aan de proeftraining is alleen mogelijk als jullie ook daadwerkelijk willen deelnemen aan het volledige programma als Simon jullie daarvoor uitnodigt.

AANMELDEN

Heb je interesse in de Simon Tahamata Soccer Academy, vind jij jouw individuele ontwikkeling belangrijk en denk je dat je talentvol genoeg bent?

Meld je dan nu snel aan voor een proeftraining van onze Academy.