Loading...
Academy 2019-01-13T15:13:25+00:00

ONZE ACADEMY

Onze Academy is een voetbalacademie waarmee wij extra trainingen aanbieden op zondagochtend voor de beste jeugdvoetballers in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. De Academy training sessies vinden plaats op het trainingsveld naast de Johan Cruijff ArenA. Alle trainingen staan onder leiding van Simon Tahamata en hierbij wordt hij geassisteerd door trainers met een gecertificeerd KNVB diploma en/of met ervaring binnen jeugdopleidingen van BVO’s. De Simon Tahamata Soccer Academy is geen voetbalschool waar iedereen aan kan deelnemen. Wij richten ons op talenten uit de onderbouw en middenbouw die de ambitie hebben om op een hoger niveau actief te zijn. Deelname is mogelijk op invitatie of via een proeftraining.

Onze doelstelling is om de talenten hun eigen doelstellingen te laten behalen. Elke speler van de Academy heeft bepaalde ambities, en wij reiken hen de middelen aan waardoor zij die ambities waar kunnen maken. Om deze ambities waar te kunnen maken zullen de spelers veel aan hun individuele ontwikkeling moeten werken. Dit kunnen zowel voetbaltechnische als mentaal of fysieke aandachtspunten zijn.

GEÏNSPIREERD DOOR DE AJAX FILOSOFIE

De STSA is geïnspireerd door de Ajax filosofie en wij leiden op volgens deze visie. Dit komt natuurlijk voort vanuit Simon Tahamata en zijn ervaring als speler en als techniektrainer binnen de jeugdopleiding van Ajax. De Ajax filosofie en de visie van Tahamata hebben wij samengevoegd tot een uniek concept waar nu al onze talenten de vruchten van plukken. Een voorbeeld hiervan is dat wij spelers een individueel ontwikkelingsplan aanbieden. Onze specifieke trainingen dragen bij aan de ontwikkeling van de speler en zorgen ervoor dat de speler het beste uit zichzelf naar boven haalt. Ook zien we op deze manier of de speler progressie heeft gemaakt en op welke punten wij hen nog intensiever kunnen trainen. De techniektrainingen zijn een belangrijk onderdeel van de voetbalacademie, maar wij werken met specifieke oefeningen gericht op het individu. Wij noemen dat ‘trainen op maat’.

TRAINEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

De trainingen van STSA vinden plaats op het trainingsveld van AFC Ajax direct naast de Johan Cruijff ArenA. Naast dat dit veld op een unieke locatie ligt, naast het grootste stadion van Nederland, heeft het veld ook historische waarde. Tot 2009 hebben grote namen uit de geschiedenis van Ajax op dit veld getraind. Onder andere spelers als Marc Overmars, Jari Litmanen, Michael Laudrup, Frank & Ronald de Boer, Christian Chivu, Zlatan Ibrahimovic, Luis Suarez, Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder hebben duizenden trainingsuren gemaakt op dit veld. Hopelijk kunnen we over een aantal jaar een aantal grote talenten aan dit mooie rijtje toevoegen die momenteel wekelijks met Simon op het veld staan.

Wij trainen op zondag van 09.30 tot 11.30 uur op het trainingsveld naast de Johan Cruyff ArenA (tegenover ingang Noord B)

SPEERPUNTEN

Het verbeteren van de basistechniek, één-tegen-één situaties, het aanvallen van de ruimtes en het passeren en domineren van de tegenstander zijn aspecten die veel voorkomen in onze trainingen.

• Professionele trainingen onder leiding van Simon Tahamata
• Een eigen ontwikkelingsplan met jouw verbeterpunten
• Metingen voor snelheid, coördinatie en looptechniek
• Trainen op een unieke locatie naast de Johan Cruijff ArenA
• Plezier en individuele ontwikkeling staat voorop

Een betere voetballer worden met een lach op jouw gezicht.
Dát is STSA!

 Meld je hier aan voor de STSA Academy in Amsterdam