Sponsoring 2018-11-20T10:02:11+00:00

SPONSORING

Stichting STSA is opgericht om jeugdige voetballers te ontwikkelen en te begeleiden om hun persoonlijke ambities te verwezenlijken. Hierbij moeten wij als stichting kosten maken, deze kosten variëren van onder andere de huur van de locatie, inkoop van kleding en materiaal en onkostenvergoedingen van de trainers. We zijn een gezonde organisatie maar proberen zoveel mogelijk onze vaste kosten te dekken door sponsors en partners. Hieronder vindt u de bedrijven terug waar wij mee samenwerken:

HOOFDSPONSOR

Care is een allround schoonmaakbedrijf met haar oorsprong in het oosten van het land. Vanuit een aantal vestigingen in het land bedienen ze hun opdrachtgevers die ook over het gehele land verspreid zitten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijverdal. Care heeft een schonere werkomgeving als doel met een totaalpakket aan facilitaire dienstverlening. Het leveren van maatwerk met als doel het optimaal ontzorgen van de opdrachtgever. Het optimaliseren dan wel vernieuwen van hun businessmodel is de ambitie.

DELANTERO

Morefootballs is de eerste webshop “for footballs only”. Op hun website is een aanbod van junior en senior voetballen te vinden voor iedere vereniging. Met hun eigen merk Delantero (het Spaanse woord voor spits) leveren zij topkwaliteit voetballen met revolutionaire maaktechnieken als het kan en traditioneel hand gestikte ballen als het moet. Hun knowhow en jarenlange ervaring met ontwerp, ontwikkeling en productie van voetballen voor de grootste clubs zoals Barcelona, Real Madrid en Paris Saint-Germain heeft Morefootballs in staat gesteld om een collectie voetballen te ontwikkelen die de hoogste FIFA standaarden garandeert. Spelers spelen met het beste materiaal wat er beschikbaar is en daarom zijn zij partner van STSA.

Meer weten over Delantero? Ga naar www.morefootballs.com voor meer informatie!

STSA ONDERSTEUNEN?

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht interesse heeft om in één adem genoemd te worden met Simon Tahamata en dat uw bedrijfslogo geassocieerd wordt met de deskundigheid en betrouwbaarheid van een professional zoals Simon. Echter zijn wij erg zuinig met de naam Simon Tahamata en dat is de reden dat wij niet met iedereen in zee gaan die op ons pad komt.

Wilt u maatschappelijk betrokken zijn, ondersteunen in het ontwikkelen van onze talenten, investeren in de voetballers van de toekomst en denkt u dat u een goede match bent met Stichting Simon Tahamata Soccer Academy? Laat het ons dan snel weten!

Stuur een e-mail naar info@stsa.nl t.a.v. Simon Tahamata