Clinics

Clinics

De trainers van de Simon Tahamata Soccer Academy geven clinics op locatie in binnen en buitenland. Alle trainers zijn in het bezit van KNVB papieren. Onze clinics zijn bestemd voor jeugdvoetballers van 8 tot en met 16 jaar. Tijdens deze activiteiten zal de focus liggen op de basistechniek en creativiteit. Een-tegen-een situaties, het aanvallen van de ruimtes en het passeren en domineren van de tegenstander zijn aspecten op onze clinics. Door clinics te organiseren geven we elke jeugdspeler in het hele land de mogelijkheid om te ervaren wat is om als talent bij AFC Ajax. Tijdens de STSA Clinics staat plezier en individuele ontwikkeling voorop!

Kosten

Voor een Clinic in de ochtend, middag of avond. Vragen wij € 37,50 per speler. Voor dit bedrag is er een minimale opkomst van 40 spelers nodig.

Voor een hele dag vragen wij € 52,50 per speler. Dit bedrag is inclusief een warme lunch. Ook hier is er een minimale opkomst is 40 spelers nodig. Tijdens de clinic worden er foto’s gemaakt door onze huisfotograaf.

Wat hebben we nodig?

• Gebruik van 1 (kunstgras)veld
• Vrijwilligers voor o.a. bezetting van de kantine
• Eventueel geluidsinstallatie voor buiten op het veld
• Verzorgen van aanwezigheid EHBO

Boekingen

Mocht u interesse hebben voor aanvraag voor een Clinic kunt u onderstaand formulier invullen.