Sponsors

Stichting STSA is opgericht om jeugdige voetballers te ontwikkelen en te begeleiden om hun persoonlijke ambities te verwezenlijken. Hierbij moeten wij als stichting kosten maken, deze kosten variëren van onder andere de huur van de locatie, inkoop van kleding en materiaal en onkostenvergoedingen van de trainers. We zijn een gezonde organisatie maar proberen zoveel mogelijk onze vaste kosten te dekken door sponsors en partners. Hieronder vindt u de bedrijven terug waar wij mee samenwerken:

Hoofdsponsors

Overige sponsors

Sponsor worden en STSA ondersteunen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht interesse heeft om in één adem genoemd te worden met Simon Tahamata en dat uw bedrijfslogo geassocieerd wordt met de deskundigheid en betrouwbaarheid van een professional zoals Simon. Echter zijn wij erg zuinig met de naam Simon Tahamata en dat is de reden dat wij niet met iedereen in zee gaan die op ons pad komt.

Wilt u maatschappelijk betrokken zijn, ondersteunen in het ontwikkelen van onze talenten, investeren in de voetballers van de toekomst en denkt u dat u een goede match bent met Stichting Simon Tahamata Soccer Academy? Laat het ons dan snel weten!

Stuur een e-mail naar info@stsa.nl t.a.v. Simon Tahamata